HOTEL NEVADA****

Business & Leisure

Îmbinăm cu succes conceptul de bussines cu cel de leisure, plusăm cu o varietate de facilități la capitolul cazare, masă, evenimente corporate și festive, adaugăm profesionalism în servicii. Creăm astfel rețeta perfectă pentru ca șederea dumneavoastră în Hotelul Nevada**** să devină mai confortabilă, mai plăcută și mai productivă ca oricând!

HOTEL NEVADA****

CAMERE

Hotel Nevada

Apartament Nevada

3 PERSOANE

45 MP²

Alegeți unul dintre cele patru apartamente Junior Suite pentru o experiență de vacanță cât mai confortabilă.

REZERVA ACUM DE LA 400 RON
HOTEL NEVADA****

EVENIMENTE

DE POVESTE

Restaurantul Nevada surprinde prin eleganță și rafinament. Împreună putem scrie povestea de vis a evenimentului dumneavoastră. Decorul spectaculos, preparatele pregătite cu pasiune și gust de bucătarii noștri, profesionalismul personalului nostru, fac ca restaurantul Hotelului Nevada**** să devină locația ideală pentru evenimentul dumneavoastră.

Oriunde ai merge, mergi cu toată inima, orice alegere ai face, fă-o cu tot sufletul!

HOTEL NEVADA****

Restaurant

Profesionalismul și pasiunea pentru gătit a bucătarilor noștri se regăsesc în fiecare dintre preparatele pe care le puteți servi la restaurantul sau pe terasa Hotelului Nevada****.

HOTEL NEVADA****

SALA DE CONFERINȚE

Sala de conferințe a Hotelului Nevada vă stă la dispoziție pentru orice tip de eveniment corporate, congrese, conferinte, traininguri, prezentari, simpozioane si lansari de produse, întâlniri de afaceri,workshop-uri.

Pentru afaceri și vacanțe, un singur hotel!

HOTEL NEVADA****